Clean Window gjør hele vindusvasken i én operasjon med supert resultat.
Ingen kjemikalier og ingen såpe – bare Clean Windows!

Vår metode går ut på kun å bruke oppvarmet mineralfritt vann.

Vanlig springvann blir renset for avfallstoffer, salt, Kalsium og alle andre mineraler. Når vannet er ferdig renset og oppvarmet, er det klart for vask. Clean Window trenger ikke å bruke verken såpe eller andre kjemikalier i vaske prosessen og vi er derfor 100 % miljøvennlig!

Det rensede vannet vasker vekk kalk, skitt, støv og gamle såperester som sitter i porene på vinduene. For hver vask vil porene tømmes litt og litt, og framstå som blankere enn noen gang. Rutene tørker av seg selv og etterlater ikke verken striper eller skjolder, kun en skinnende overflate. Vår metode egner seg også veldig godt til gamle verneverdige vinduer – ingen slitasje!

Clean Window-metoden er 2-3 ganger raskere og bedre enn andre vindusvask systemer, fordi vi gjør vaskingen i èn operasjon, som igjen gir lave kostnader for oss. Den tradisjonelle vindusvask metoden med lift, børste, såpe og nal i to operasjoner gjør vaskeprosessen både tidkrevende og mye dyrere for deg.

Vår metode går ut på å bruke teleskopstenger som kan bli opptil 27 m, det vil si opp til og med 8 etasje. Vi kommer til de fleste steder uten særlig utfordring. Bilen parkerer vi så nærme huset, bygget ditt som mulig. Lift er derfor normalt ikke nødvendig for oss å bruke og jobben vår blir da mer enkel, mer effektiv og mye rimeligere for deg.

Vi kan vaske dine vinduer selv når det er kaldt ute eller regner. Systemet håndterer alle salgs vinduer og fasonger. Sprosser trenger ikke å demonteres, systemet klarer å vaske rent på baksiden av sprossene.